VanMossel - Shortlease & Rent

 

Waarom is Shortlease interessant voor u?

 

Na 30 dagen geen opzegtermijn

Persoonlijke aandacht & advies

Full operational leasecontract

Transport door heel Nederland

Zoekt u een leaseauto met een korte looptijd?

Shortlease is ideaal voor startende ondernemingen, eenmanszaken, detacheerders, ZZP’ers of organisaties die projectmatig te werk gaan. U kunt ook denken aan de mobiliteitsbehoefte tijdens een proefperiode van een nieuwe medewerker.


De leaseperiode kan vooraf worden overeengekomen maar is niet noodzakelijk. U krijgt van ons geen afgesproken inleverdatum. Na 30 dagen kunt u op de dag zelf de auto afmelden. Daarnaast is het geen enkel probleem om de leasetermijn te verlengen, dit heeft geen enkel effect op uw leasetarief.


Van Mossel Shortlease & Rent is de specialist op het gebied van shortlease. Daardoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven combineren met een uitstekende kwaliteit. Bijvoorbeeld haal- en brengservice, 24 uurs bereikbaarheid bij calamiteiten en vervangend vervoerregeling per direct.Transportdienst - Aflevering voor de deur

Of u nu in de provincie Groningen of Limburg woont, geen enkel probleem! Van Mossel Shortlease & Rent levert de auto gewoon bij u voor de deur af, op de door u gewenste datum. U hoeft dus niets te ondernemen om in de auto te gaan rijden, ook dat regelen wij met plezier voor u!


De transportkosten per beweging zijn € 72,50- excl. BTW.

VAN MOSSEL SHORTLEASE IS ALTIJD INCLUSIEF:

Premium Service
Persoonlijk contact
Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en onderhoud
Verzekering WA-Casco
All Season banden
Laag eigen risico
Pechhulp
Vervangend vervoer
Inzittendenverzekering
Brandstofpas (optie)
Haal- en brengservice (optie)

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Van Mossel Shortlease & Rent onderdeel van