Nieuw in ons wagenpark: 9-persoonsbussen

Jazeker, Van Mossel Shortlease & Rent blijft uitbreiden! Wij zijn weer vier comfortabele 9-persoonsbussen rijker. Bent u nog van plan om deze zomer een roadtrip te maken, op vriendenweekend te gaan, of een festival te pakken met vrienden? Dan komen onze nieuwe 9-persoonsbussen goed van pas! Kies de goedkope variant om zo voordelig mogelijk van A naar B te komen óf kies de luxe variant wanneer zo comfortabel mogelijk wilt reizen. Bij een trip naar het buitenland bent u uiteraard ook goed verzekerd bij Van Mossel Shortlease & Rent. De huur van onze 9-persoonsbussen is inclusief verzekeringen en 24/7 pechhulp!

Mercedes Vito 9-persoonsbus diesel

Goedkoop 9-persoonsbus huren

Heeft u geen overbodige luxe nodig en wilt u low-budget huren? Wij hebben de juiste personenbusjes die u voor een laag tarief kunt huren en u veilig van A naar B brengen. Bekijk hier het aanbod goedkope 9-persoonsbussen. U huurt deze bus al vanaf € 82,28 per dag inclusief 143 vrije kilometers per dag! Deze bus voor negen personen is handgeschakeld, heeft een dieselmotor en bevat airconditioning.

Luxe 9-persoonbus huren

Maakt u een langere reis of bent u gewoon op zoek naar meer luxe, dan is de luxe 9-persoonsbus wellicht wat voor u. Deze 9-persoonsbus biedt net wat meer ruimte en daarnaast is de reis extra comfortabel voor de bestuurder vanwege de automaat. Natuurlijk is er ook bij deze bus airconditioning aanwezig.

Is een 9-persoonsbus te groot voor u? Dan kunt u ook kiezen voor een 7-persoonsbus, een goedkope 6-persoonsbus of een luxe 6-persoonsbus. Reserveer uw bus gemakkelijk online bij Van Mossel Shortlease & Rent!

Terug naar het overzicht