Mercedes-Benz Antos huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

Van Mossel Shortlease & Rent heeft een nieuwe Mercedes Antos 1824 in haar wagenpark! Dit sterke voertuig is zeer geschikt voor zwaar distributietransport vanwege het grote laadvermogen van circa 9.100 kilo. De inwendige maten van de laadruimte van de Antos bedragen 7,24 x 2,42 x 2,50 (lxbxh). De truck heeft luchtvering én beschikt een laadlift.

mercedes benz antos nieuw in wagenpark

Mercedes-Benz Antos 1824

Distributietransport met een groot laadvermogen

Bent u op zoek naar een tijdelijk zwaar distributietransportmiddel, vertrouw dan op de Mercedes-Benz Antos. Met een laadvermogen van circa 9.100 kilo is de Antos de truck met het meeste laadvermogen van Van Mossel Shortlease & Rent! U kunt de Mercedes-Benz Antos al vanaf een halve dag huren met 50 vrije kilometers. U kunt er ook voor kiezen om de Antos te huren voor 1 t/m 4 dagen met 100 vrije kilometers per dag of voor 5 dagen of langer met 150 vrije kilometers per dag. Wilt u het transportmiddel voor één weekend huren, dan kan dan heeft u recht op 400 vrije kilometers!

Graag meer weten over het huren van de Mercedes-Benz Antos? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 4560855. Natuurlijk kunt u deze krachtige truck ook direct online reserveren!

     

Terug naar het overzicht