Mercedes-Benz Actros trekker huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

Recent binnengekomen bij Van Mossel Shortlease & Rent: een nieuwe Mercedes-Benz Actros trekker! De Mercedes-Benz Actros is gemaakt voor internationaal transport biedt een maximum aan comfort waardoor de reis voor u ook zeer aangenaam is. De Euro 6 motoren, 430 PK en de mautkast dragen bij een een comfortabele internationale reis. Daarnaast is de Mercedes Actros Trekker onder andere voorzien van 2 bedden, koelkast, standkachel en airco.

Actros vrachtwagentrekker huren

De Mercedes Benz Actros vrachtwagentrekker (of een soortgelijk model) huurt u voordelig én eenvoudig bij Van Mossel Shortlease & Rent. U kunt direct online uw Mercedes Benz Actros trekker reserveren. In slechts enkele stappen is uw reserveringsaanvraag voldaan. Doet u een online reserveringsaanvraag dan heeft u tijdelijk recht op extra korting! Bekijk de Actros trekker actie en reserveer. Wij bellen u altijd na om de reservering en beschikbaarheid van de trekkers door te nemen. Wilt u de Mercedes Actros trekker telefonisch huren? Dan kunt u contact met ons opnemen via 010 – 456 08 55.

Huurt u liever een truck met oplegger? Bekijk dan eens de Mercedes Atego vrachtwagen en de Mercedes Antos vrachtwagenGeïnteresseerd in shortlease van de Mercedes Benz Actros vrachtwagentrekker? Bekijk dan de shortlease aanbieding.

Actros trekker actie

  • Dagdeel van € 80,- | Nú voor € 74,-
  • 1 t/m 6 dagen van € 140,- | Nú voor € 125 p/d
  • 7 dagen of meer van € 103,- | Nú voor € 86,- p/d
  • Weekend van € 222,50 | Nú voor € 200,-

Huurinformatie van de Mercedes-Benz Actros trekker

De huur van de trekker is inclusief verzekeringen en 24/7 pechhulp in Europa. Het eigen risico in binnen- en buitenland bedraagt € 2.000,-. U heeft bij het reserveren de optie om het eigen risico in binnen- en buitenland te beperken tot € 500,-. Wilt u de Mercedes Actros trekker huren voor een lange termijn, Informeer dan naar de speciale huurprijzen.

     

Terug naar het overzicht