Citroën C1 huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

Van Mossel Shortlease & Rent heeft 2 nieuwe Citroën C1’s in haar bezit! De C1 is een compacte stadsauto. Met een lengte van 3,46 en een wielbasis van 2,34 bent u ontzettend wendbaar in de drukke stad. U zou het misschien niet verwachten, maar de C1 heeft meer dan genoeg bagageruimte. Klap de achterzitplaatsen neer en u beschikt over een bagageruimte van wel 780 liter! Ook aan de veiligheid is gedacht. De C1 is standaard voorzien van 6 airbags en ESP. Tevens bezit de C1 een snelheidsbegrenzer en een bandenspanningscontrolesysteem waardoor u extra ontspannen de weg op kan.

Andere kleine stadsauto’s die wij verhuren zijn o.a. de Volkswagen up en Skoda Citigo. Samen met de Citroën C1 zijn dit ideale, compacte auto’s om de stad mee te verkennen tijdens een dagje uit. Bovendien zijn dit ook zuinige auto’s waardoor het milieu minder wordt belast! Huur de Citroën C1 voordelig bij Van Mossel Shortlease & Rent!

     

Let op: om zo veel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn huurt u bij Van Mossel Shortlease & Rent een categorie auto (bijvoorbeeld stadsauto: Groep 01a) en géén specifiek model.

Terug naar het overzicht