Bestelwagen van de maand huren: Mercedes 313 met laadlift

Heeft u in augustus een grote klus in het vooruitzicht? Kies dan voor de bestelwagen van de maand bij Van Mossel Shortlease & Rent! Dit is de ruime en zeer comfortabele Mercedes 313. Dankzij de handige laadlift kunt u ook grote en zware voorwerpen gemakkelijk vervoeren. Dat maakt de Mercedes 313 bestelbus ideaal voor bijvoorbeeld een grote verhuizing of het vervoeren van zware lading! U huurt de Mercedes 313 nu extra voordelig bij Van Mossel Shortlease & Rent.

De bestelauto met laadlift voor iedere klus

Met de Mercedes 313 weet u zeker dat uw spullen gemakkelijk en snel van A naar B vervoert kunnen worden. Met een breedte van 2.10 meter, hoogte van 2.10 meter en lengte van 4.20 meter is er bovendien extra veel ruimte aanwezig. Het totale laadvermogen ligt op ca. 760 tot 850 kilo. Daarnaast is het rijden in deze grote bestelbus zeer comfortabel. De Mercedes 313 is uitgerust met airconditioning en een USB- en Bluetooth-aansluiting voor uw smartphone.

Huurinformatie van de Mercedes 313

U kunt de Mercedes 313 direct online reserveren. In slechts enkele stappen is uw reserveringsaanvraag voldaan. Wilt u de Mercedes 313 liever telefonisch huren? Neem dan contact met ons op via 010 – 456 08 55. We helpen u graag verder!

Bent u op zoek naar een grotere besteltruck of vrachtwagen? Bekijk dan hier ons ruime aanbod.

     

Terug naar het overzicht