Van Mossel Shortlease & Rent vernieuwt en breidt zijn personenauto-wagenpark uit met 9 nieuwe auto’s

Zojuist hebben wij de voorraad uitgebreid met 9 nieuwe auto’s en daar zijn wij trots op! Met 4x een nieuwe Volkswagen Golf, 4x een Volkswagen Up en 1x een Opel Corsa weet u zeker dat er altijd een model tussenzit die voldoet aan uw behoeften.

Van Mossel Shortlease & Rent nieuwe voorraad

Volkswagen Golf – De parel van Volkswagen

Het is niet voor niets dat wij de Volkswagen Golf verhuren. De al jaren vertrouwde en meest verkochte Volkswagen laat niemand in de steek. Dit is dan ook de reden dat deze auto behoort tot de top 5 verkochte auto’s van de wereld. Geef gas en u zit in uw stoel gedrukt!

Bij Van Mossel Shortlease & Rent huurt u de Volkswagen Golf auto al vanaf € 39,63 per dag. Meer informatie over het huren van de scherp gesprijsde Volkswagen Golf?

Volkswagen Up – Dé ultieme stadsauto

De Volkswagen Up is dé ultieme stadauto. Rijdt u niet al te lange afstanden dan biedt de Volkswagen Up genoeg comfort voor de kortere afstanden. De Volkswagen Up maakt het rijden en parkeren weer leuk! Daarnaast helpt de zéér zuinige Volkswagen Up ontzettend met het besparen op brandstof.

Bij Van Mossel Shortlease & Rent huurt u de Volkswagen Up al vanaf € 33,21 per dag. Meer informatie over het huren van de zuinige stadswagen?

Opel Corsa – De allrounder van Opel

De zeer vertrouwde Opel Corsa willen wij natuurlijk maar al te graag op voorraad hebben. De Opel Corsa werd gelanceerd als de eerste auto uit de Economyklasse van Opel. De veelzijdige Opel Corsa is zuinig en biedt veel ruimte voor meerdere passagiers. Met zijn 1.0L tot 1.8L weet hij overal zijn weg te vinden.

Bij Van Mossel Shortlease & Rent huurt u de Opel Corsa al vanaf € 34,49 per dag. Meer informatie over het huren van deze veelzijdige Opel Corsa?

 

 

Terug naar het overzicht