Nieuwsberichten • Van Mossel Shortlease & Rent Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws.

 • Werkzaamheden i.v.m. aanleg nieuwe Rijksweg A13/A16

  Binnenkort een auto huren bij Van Mossel Shortlease & Rent? Let op: in september t/m november worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Grindweg / Bergweg-zuid waardoor wij niet altijd even goed bereikbaar zijn. Waar moet u rekening mee houden?

  Lees verder
 • Bestelwagen van de maand huren: Mercedes 313 met laadlift

  Deze bestelwagen is ideaal voor grote klussen, zoals een verhuizing. De Mercedes 313 is uitgerust met o.a. airconditioning, zodat u uiterst comfortabel op pad gaat. Dankzij de handige laadlift vervoert u eenvoudig grote en zware voorwerpen. Bekijk de Mercedes 313 en reserveer.

  Lees verder
 • Mercedes-Benz Actros trekker huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

  Recent binnengekomen bij Van Mossel Shortlease & Rent: een nieuwe Mercedes-Benz Actros trekker! De Mercedes-Benz Actros is gemaakt voor internationaal transport biedt een maximum aan comfort waardoor de reis voor u ook zeer aangenaam is. Doet u een online reserveringsaanvraag dan heeft u tijdelijk recht op extra korting! Bekijk de Actros trekker actie en reserveer.

  Lees verder
 • Citroën C1 huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

  Wij hebben weer 2 nieuwe C1’s in ons aanbod. Deze kleine auto’s zijn ideaal om de stad mee te verkennen tijdens een dagje weg. Bovendien zijn ze ook zuinig waardoor het milieu minder wordt belast. Huur deze stadsauto gemakkelijk online!

  Lees verder
 • Van Mossel Shortlease & Rent nieuwe voorraad

  Van Mossel Shortlease & Rent vernieuwt en breidt zijn personenauto-wagenpark uit met 9 nieuwe auto’s

  Van Mossel Shortlease & Rent breidt zijn wagenpark uit en daar zijn wij trots op! Bekijk onze nieuwe modellen van o.a. Volkswagen en Opel. Al een Volkswagen of Opel op het oog? Maak eenvoudig online een reservering via de website!

  Lees verder
 • Met de auto op wintersport? Denk aan je winterbanden!

  Gaat u deze winter met de auto naar de Alpen? Wees goed voorbereid en lees onze handleiding even door. Zo weet u precies welke banden u nodig heeft en komt u niet ineens voor verrassingen te staan en komt u veilig aan op bestemming.

  Lees verder
 • Mercedes-Benz Antos huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

  Van Mossel Shortlease & Rent heeft een nieuwe Mercedes Antos 1824 in haar wagenpark! Dit sterke voertuig is zeer geschikt voor zwaar distributietransport vanwege het grote laadvermogen van circa 9.100 kilo. De inwendige maten van de laadruimte van de Antos bedragen 7,24 x 2,42 x 2,50 (lxbxh). De truck heeft luchtvering én beschikt een laadlift.

  Lees verder
 • Smart Forfour’s voor Dames 1 van Hockey Club Rotterdam

  Gisteren hebben wij het genoegen  gehad om 6 gloednieuwe Smart forfour’s aan het Dames 1 team van Hockey Club Rotterdam te overhandigen! Zij namen hun nieuwe vervoersmiddel met veel vreugde in ontvangst. Vanaf nu kunnen de dames met extra veel plezier én comfort op weg naar hun wedstrijden.

  Lees verder
 • Nu te huur: de Volkswagen Golf Variant

  Ons aanbod met te huren personenwagens blijft groeien! Ditmaal is ons aanbod uitgebreid met een Volkswagen Golf Variant. Deze stationwagon is ontzettend ruim, waardoor u gemakkelijk al uw te vervoeren spullen meeneemt. Handig, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent op vakantie te gaan met het hele gezin.

  Lees verder
 • Nieuw in ons wagenpark: 9-persoonsbussen

  Jazeker, Van Mossel Shortlease & Rent blijft uitbreiden! Wij zijn weer vier comfortabele 9-persoonsbussen rijker. Bent u nog van plan om deze zomer een roadtrip te maken, op vriendenweekend te gaan, of een festival te pakken met vrienden? Dan komen onze nieuwe 9-persoonsbussen goed van pas!

  Lees verder