Groep TR1 28

Trekker

Prijzen
 • Per halve dag of avond, vanaf

  € 106,48

  € 99,22

  Inclusief 125 km vrij*

 • 1 t/m 6 dagen vanaf

  € 186,34

  € 168,19 / dag

  Inclusief 250 km vrij p/dag*

 • Per weekend vanaf

  € 296,15

  € 268,92

  Inclusief 400 km vrij*

 • 7 dagen of meer vanaf

  € 137,09

  € 116,52 / dag

  Inclusief 357 km vrij p/dag*

Praktische informatie
 • 2 personen
 • Diesel
 • Automaat
 • Airco aanwezig
 • C-rijbewijs verplicht
Van Mossel Shortlease & Rent heeft een groot assortiment kwaliteit auto's waar u uit kunt kiezen. bij Van Mossel Shortlease & Rent zijn alle auto's ingedeeld in categorieën. U boekt dus een categorie en niet een automerk en/of model. De prijzen zijn afhankelijk van de categorie waarin de auto is ingedeeld. *€ 0,18 per extra km.

Mercedes Actros trekker huren bij Van Mossel Shortlease & Rent

De Mercedes Benz Actros vrachtwagentrekker (of een soortgelijk model) huurt u voordelig én eenvoudig bij Van Mossel Shortlease & Rent. U kunt direct online uw Mercedes Benz Actros trekker reserveren. In slechts enkele stappen is uw reservering voldaan. Wij bellen u altijd na om de reservering en beschikbaarheid van de trekkers door te nemen. Wilt u de Mercedes Actros trekker telefonisch huren? Dan kunt u contact met ons opnemen via 010 – 456 08 55.

Huurt u liever een truck met Laadbak en Laadlift ? Bekijk dan eens de Mercedes Atego vrachtwagen en de Mercedes Antos vrachtwagen.

Mercedes Actros vrachtwagentrekker met korting huren

U huurt de Mercedes Benz Actros truck bij Van Mossel Shortlease & Rent nu tijdelijk online met korting! Geïnteresseerd in shortlease van de Mercedes Benz Actros vrachtwagentrekker? Bekijk dan de shortlease aanbieding.

Bijzonderheden van de Mercedes Benz Actros trekker

De Mercedes Benz Actros vrachtwagentrekker is uitgerust met een luchtvering, airco, 27 MC, een standkachel en bevat een slaapcabine met twee bedden. De trekker is geschikt voor vervoer van gevaarlijke goederen. Een Eurovignet dient door klant te worden verzorgd. Indien de voorkeur ernaar uitgaat dat wij het Eurovignet verzorgen, moet dit bij het aangaan van het contract worden aangegeven. De kosten hiervan zullen worden doorbelast.

Overige huurinformatie

De huur van de trekker is inclusief verzekeringen en 24/7 pechhulp in Europa. Het eigen risico in binnen- en buitenland bedraagt € 2.000,-. U heeft bij het reserveren de optie om het eigen risico in binnen- en buitenland te beperken tot € 500,-. Wilt u de Mercedes Actros trekker huren voor een lange termijn, Informeer dan naar de speciale huurprijzen.

Alle genoemde huur- en kilometerprijzen zijn exclusief brandstof en gelden t/m 31 december 2019. De getoonde afbeelding vormt een weergave van de groep en betekent niet automatisch dat u het afgebeelde voertuig huurt.

Profiteer nu ook van onze voordelige acties!
Beschikbare acties 3

U huurt hem al vanaf

€ 99,22
per dagdeel

Inclusief 125 km vrij *

*€ 0,18 per extra km
Huurprijs berekenen