Groep BW3 26c

Vrachtauto

Prijzen
 • Per halve dag of avond, vanaf

  € 119,12

  Inclusief 50 km vrij*

 • 1 t/m 6 dagen vanaf

  € 193,- / dag

  Inclusief 100 km vrij p/dag*

 • Per weekend vanaf

  € 326,10

  Inclusief 400 km vrij*

 • 5 dagen of meer vanaf

  € 177,02 / dag

  Inclusief 150 km vrij p/dag*

Praktische informatie
 • 3 personen
 • Diesel
 • Automaat
 • Max. inhoud 42,97m³
 • Airco aanwezig
 • C-rijbewijs verplicht
Van Mossel Shortlease & Rent heeft een groot assortiment kwaliteit auto's waar u uit kunt kiezen. bij Van Mossel Shortlease & Rent zijn alle auto's ingedeeld in categorieën. U boekt dus een categorie en niet een automerk en/of model. De prijzen zijn afhankelijk van de categorie waarin de auto is ingedeeld. *€ 0,23 per extra km.

Mercedes-Benz Antos huren

Dankzij de snel reagerende en dynamische aandrijflijnconfiguratie en Euro VI-motoren kunt u uw werkzaamheden met de Mercedes Antos nog efficiënter uitvoeren. De VI-motoren dragen bij aan een brandstof besparende en milieuvriendelijke verbruik voor een langere levensduur. Tevens bezit de Antos truck zeek praktische cabines, een automaat en airconditioning waardoor de truck ook zeer comfortabel is bij langere ritten. De inwendige maten van de laadruimte van de Antos bedragen 7,24 x 2,42 x 2,50 (lxbxh) en de truck heeft luchtvering én een laadlift.

Huur de Antos voor zwaar distributietransport

De kracht van de Mercedes Antos zit hem in zijn laadvermogen. Bent u op zoek naar een tijdelijk zwaar distributietransportmiddel, dan kunt u vertrouwen op de Mercedes-Benz Antos. Met een laadvermogen van circa 9.100 kilo is de Antos de truck met het meeste laadvermogen van Van Mossel Shortlease & Rent. Zoekt u juist een transportmiddel waarmee u zich makkelijk kunt bewegen in de stad? De Mercedes Atego is perfect voor stadsdistributie. U kunt makkelijk in de smalle straten komen en toch een grote lading vervoeren. Met deze vrachtwagen bent u meer wendbaarder dan met zijn grotere broer de Antos.

De Mercedes Antos online reserveren bij Van Mossel Shortlease & Rent

Bent u geïnteresseerd in het huren van de Mercedes-Benz Antos of een soortgelijke truck? Dan bent u bij Van Mossel Shortlease & Rent voordelig uit. Wij hanteren scherpe tarieven en daarnaast kunt u al Mercedes-Benz Antos al huren vanaf een halve dag met 50 vrije kilometers. U kunt er ook voor kiezen om de Antos te huren voor 1 t/m 4 dagen met 100 vrije kilometers per dag of voor 5 dagen of langer met 150 vrije kilometers per dag. Wilt u het transportmiddel voor één weekend huren, dan kan dan heeft u recht op 400 vrije kilometers! Wilt u de Antos voor en langere periode huren, dan is shortlease wellicht iets voor u. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wilt u graag een truck huren, maar is het voor een lichter transport bedoelt, bekijk dan ook eens de Mercedes-Benz Atego. Deze vrachtwagen heeft minder laadvermogen en daarom ook een lagere huurprijs. Niet op zoek naar een vrachtwagen omdat u zelf een oplegger heeft? U kunt bij Van Mossel Shortlease & Rent ook enkel de trekker huren.

Overige informatie

Als u de Mercedes-Benz Antos bij Van Mossel Shortlease & Rent huurt dan gaat u goed verzekerd op weg. Het is echter wel belangrijk om te weten hoeveel uw eigen risico bedraagt. In het binnen- en buitenland is uw eigen risico € 2.000,-. U kunt er voor kiezen om uw eigen risico te beperken tot € 500,-. Dit kunt u gemakkelijk aanvinken als extra optie zodra u de Mercedes Antos online reserveert. Alle genoemde huur- en kilometerprijzen zijn exclusief brandstof en gelden t/m 31 december 2018. De getoonde afbeelding vormt een weergave van de groep en betekent niet automatisch dat u het afgebeelde voertuig huurt.

U huurt hem al vanaf

€ 119,12
per dagdeel

Inclusief 50 km vrij *

*€ 0,23 per extra km
Huurprijs berekenen