Groep AB 01a

Personenauto oa Toyota Aygo, Peugeot 108, Volkswagen up, skoda citigo, Citroen C1 of vergelijkbaar model

Prijzen
 • 1 t/m 6 dagen vanaf

  € 40,99 / dag

  Inclusief 100 km vrij p/dag*

 • Per weekend vanaf

  € 61,-

  Inclusief 400 km vrij*

 • 7 dagen of meer vanaf

  € 37,- / dag

  Inclusief 143 km vrij p/dag*

 • 7 dagen of meer alle km v.a.

  € 67,49 / dag

  Inclusief alle km vrij

Praktische informatie
 • 4 personen
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • Airco aanwezig
 • B-rijbewijs verplicht
Van Mossel Shortlease & Rent heeft een groot assortiment kwaliteit auto's waar u uit kunt kiezen. bij Van Mossel Shortlease & Rent zijn alle auto's ingedeeld in categorieën. U boekt dus een categorie en niet een automerk en/of model. De prijzen zijn afhankelijk van de categorie waarin de auto is ingedeeld. *€ 0,15 per extra km.

Stadsauto huren Van Mossel Shortlease & Rent

Woont u in een stad? Is een compacte auto echt iets voor jou? Of wilt u gewoon goedkoop een auto huren in Rotterdam? Van Mossel Shortlease & Rent heeft een uitgebreid assortiment met compacte stadsauto’s voor u klaarstaan. U kunt direct online een prijs laten berekenen. Zo kunt u gelijk uw stadsauto reserveren. Wij zorgen ervoor dat uw auto klaarstaat! Zo kunt u met een gerust hart wegrijden. Iedere auto wordt namelijk uitgebreid door ons gecheckt.

Parkeren wordt een stuk makkelijker

Dit assortiment behoort tot het A-segment van auto’s, de compacte stadsauto’s. De auto’s zijn dan ook voorzien van allerlei gemakken, namelijk:

 1. Plaats voor vier personen
 2. Wendbaar door het compacte design
 3. Airco aanwezig
 4. Auto’s uit deze categorie hebben hogere veiligheidsnormen en zijn relatief erg zuinig

Echter het mooiste is, omdat de auto’s compact zijn, dat ze relatief goedkoop zijn. Zo kan je goedkoop een moderne auto huren. Hierdoor is deze categorie erg populair en één van de meest geboekte categorieën. U kunt bijvoorbeeld al een particuliere auto huren vanaf € 37,00 per dag! Dit is op basis van een huurperiode van zeven dagen of meer incl. 143 vrije kilometers per dag.

Zo kan je bij Van Mossel Shortlease & Rent onder andere de volgende compacte modellen huren:

 • Volkswagen Up
 • Skoda Citigo
 • Citroën C1
 • Toyota Aygo
 • Peugeot 108
 • of vergelijkbaar merk en type auto.

Perfect dus voor een citytrip of het drukke stadsleven! Reist u naar een nog onbekende bestemming? Geen probleem. Bij Van Mossel Shortlease & Rent is het ook mogelijk om een navigatiesysteem te huren. Zo kunt u voorbereid de weg op.

Langere tijd goedkoop een auto huren

Als u voor langere termijn wilt huren kunt u tegen een aantrekkelijk tarief bij ons terecht voor shortlease. Shortlease is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf een leaseperiode van 1 maand. Bekijk hier de shortleasemogelijkheden.

Pechhulp

De huur van deze auto is inclusief verzekeringen en 24/7 pechhulp in Europa. Ideaal dus voor een roadtrip met familie en/of vrienden! Check van te voren wel even of het land van bestemming ook op de lijst staat van goedgekeurde landen door Van Mossel Shortlease & Rent.

Overige informatie

Eigen risico binnen- en buitenland €1000,00. Beperking eigen risico binnen- en buitenland tot €500,00. Informeer naar de speciale huurprijzen voor de lange termijn. Alle genoemde huur- en kilometerprijzen zijn exclusief brandstof en gelden t/m 31 december 2019. De getoonde afbeelding vormt een weergave van de groep en betekent niet automatisch dat u het afgebeelde voertuig huurt.

Voor personenauto’s en personenbussen moet(en) de bestuurder(s) minimaal 23 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Heeft u nog vragen? Check de veel gestelde vragen.

Kies uw gewenste soort auto, voer online de huurperiode in, kies eventueel voor extra opties en reserveer direct!

U huurt hem al vanaf

€ 40,99 p/dag

Inclusief 100 km vrij p/dag*

*€ 0,15 per extra km
Huurprijs berekenen