Van Mossel Shortlease & Rent

Een auto huren in Rotterdam doet u eenvoudig en snel bij Van Mossel Shortlease & Rent. Door onze jarenlange expertise op het gebied van autoverhuur zijn wij één van de grootste autoverhuurbedrijven in de regio Rotterdam. Een uitstapje gepland of wilt u ook buiten Rotterdam de leuke plekjes verkennen?  Dat kan bij Van Mossel Shortlease & Rent!  Bij ons vindt u de een groot scala aan betrouwbare huurauto’s waardoor er altijd wel een geschikt model voor u tussen zit. Bent u opzoek naar groepsvervoer voor bijvoorbeeld uw vrienden of elftal? Dan heeft Van Mossel Shortlease & Rent ook een groot scala aan personenbusjes die voordelig te huren zijn. Mocht u voor een langer termijn willen huren, dan biedt Van Mossel Shortlease & Rent tegen een aantrekkelijk tarief shortlease aan.

Huurauto in Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad. Met een huurauto in Rotterdam zijn alle bezienswaardigheden zoals de haven, de markthal of de Euromast eenvoudig en snel te bereiken. Wilt u liever iets doen met het hele gezin? Dan is Diergaarde Blijdorp een aanrader! U kunt natuurlijk ook naar andere leuke steden rijden zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht. Een huurauto geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Bij Van Mossel Shortlease & Rent is een auto huren eenvoudig en snel geregeld, voordat u het weet bent u onderweg in een huurauto die op alle fronten optimaal presteert. Wij bieden veel service en een uitstekende dienstverlening.

Goedkoop auto huren in Rotterdam

Een auto huren is eenvoudig en snel te regelen bij Van Mossel Shortlease & Rent, via internet is het mogelijk om 24/7 uw gewenste auto te huren. Voor een vanaf prijs van € 33,21 per dag bent u al een hele dag op de weg. Nu is het niet alleen mogelijk om een auto te huren voor één dag maar dit kan natuurlijk ook als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en zelfs voor woon-werkverkeer. Zo zijn er kleine auto’s voor maximaal vier personen maar ook grote SUV’s beschikbaar waar gemakkelijk negen personen in kunnen. Een auto voor woon-werkverkeer is in sommige gevallen zelfs goedkoper dan een auto aan te schaffen. Voor het goedkoop huren van een auto bent u bij Van Mossel Shortlease & Rent aan het juiste adres.

Huren van een bestelbus of groter

Naar het grote aanbod personenwagens is het ook mogelijk om een personenbus, bestelwagen, vrachtwagen, koel-/vrieswagens en zelfs trekkers te huren. Voor een verhuizing is het huren van een bestelwagen of een vrachtwagen een goede keuze. Maar daarnaast is huren of shortlease ook een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld een groot project moet draaien en tijdelijk extra transportmiddelen nodig heeft. Alles kan eenvoudig en snel geregeld worden zodat u zo snel mogelijk de weg op kan. Daarnaast is het ook mogelijk om allerlei handige extra’s te huren om het vervoeren van zware ladingen en navigeren makkelijk te maken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor o.a. steekwagens, pallet-pompwagens, meubelrollers, spanbanden, stangen voor confectievervoer, ladingstangen en navigatiesystemen.

Huur nu voordelig en snel uw auto, bestelbus of vrachtwagen. Kom langs bij Van Mossel Shortlease & Rent in Rotterdam.