Welkom bij Van Mossel Shortlease & Rent

Bel met Van Mossel Shortlease & Rent Direct bellen

Auto huren, omgeving Rotterdam.

Wilt u goedkoop een auto huren in omgeving Rotterdam? Dan moet u bij Van Mossel Shortlease & Rent zijn. Niet alleen voor het huren van personenauto’s, maar ook voor het voordelig huren van vrachtwagens en bestelbusjes. Klik op direct auto huren om meteen een auto te reserveren, of bekijk de scherpe huurprijzen van onze grote variatie aan personenwagens, busjes en trucks. Als u voor langere termijn wilt huren kunt u tegen een aantrekkelijk tarief bij ons terecht voor shortlease.

Van Mossel Shortlease & Rent, betrouwbaar

Van Mossel Shortlease & Rent, een solide familiebedrijf aan de ring van Rotterdam, adviseert u met plezier en veel kennis van zaken over het huren van de juiste auto. Dat doen wij al jaren zo, want betrouwbaarheid is belangrijk voor ons. Of het nu om een compacte personenauto of een zware vrachtwagen gaat, wij zorgen ervoor dat u altijd met een gerust hart kunt wegrijden. Want iedere auto wordt vóór verhuur uitgebreid door ons gecontroleerd.

Vervoeren nog makkelijker

Wij verhuren niet alleen auto’s, maar ook handige extra’s, om het vervoeren van zware ladingen en navigeren makkelijk te maken. U kunt bij ons ook terecht voor steekwagens, pallet-/pompwagens, meubelrollers, spanbanden, stangen voor confectievervoer, ladingstangen en navigatiesystemen.