VanMossel - Shortlease & Rent

 

Overige leasevormen

 

Van Mossel Autolease staat voor u klaar

Bij Van Mossel Autolease kunt u op allerlei verschillende manieren uw auto zakelijk leasen. Lease uw zakelijke auto of bedrijfswagen met Operational lease, Financial lease, Shortlease en Sale & lease back. Privé Lease is uiteraard ook mogelijk bij ons. Daarnaast kunt u ook uw e-bike leasen met Van Mossel Fietslease. Wij verzorgen ook graag voor uw bedrijf het wagenparkbeheer en poolbeheer. Van Mossel Autolease beschikt over veel voorraadauto's wat ervoor zorgt dat u een auto snel en voor een scherpe prijs kunt rijden.

Operational Lease

Nooit meer achterom hoeven te kijken: dát is de filosofie achter Operational lease. Bij Van Mossel Autolease maken we onderscheid tussen Netto Operational lease en Full Operational lease. Oftewel: volledig onbezorgd uw wagenpark ‘beheren’. Voor zover nog van ‘beheren’ kan worden gesproken. Van Mossel Autolease neemt immers zoveel mogelijk uit handen. In sterke mate of volledig.
Financial Lease

Deze leasevorm is een vorm van financiering voor uw wagenpark. U leent geld bij Van Mossel Autolease voor de auto met als doel hiervan eigenaar te worden. Bij Financial lease spreidt u de betaling van de verkoopprijs over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Deze leasevorm is gezien de fiscale voordelen (zoals BTW-teruggave, afschrijving en investeringsaftrek) aantrekkelijk voor startende ondernemers. U heeft de mogelijkheid uw eigen bedrijfsauto te rijden en het vermogen binnen de onderneming te behouden.


Sale & lease back

U heeft reeds één of meerdere auto's in uw bezit en u wilt de zorgen daarover elders onderbrengen? Sale & lease back biedt uitkomst: een leasevorm waarbij Van Mossel Autolease uw auto of wagenpark overneemt tegen een overeengekomen bedrag. Daarna leaset u de auto('s) in de leasevorm die het beste bij u past.
Fietslease

Zakelijk een elektrische fiets leasen? Dat kan uiteraard bij Van Mossel Fietslease. U voorziet zeer eenvoudig uw medewerkers van een kwalitatieve fiets van e-bike specialist Stella. De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. Een voordelige, duurzame en vooral gezonde oplossing voor uw onderneming en uw medewerkers.


Privé Lease

Van Mossel Privé Lease biedt je het complete pakket: een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Nooit meer hoge kosten aan je auto en iedere kilometer genieten! In plaats van een auto te kopen lease je hem nu privé, da’s pas slim! In veel gevallen ben je met Privé Lease simpelweg goedkoper uit dan een auto in eigen bezit. Eenvoudiger is het sowieso!


VAN MOSSEL SHORTLEASE IS ALTIJD INCLUSIEF:

Premium Service
Persoonlijk contact
Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en onderhoud
Verzekering WA-Casco
All Season banden
Laag eigen risico
Pechhulp
Vervangend vervoer
Inzittendenverzekering
Brandstofpas (optie)
Haal- en brengservice (optie)

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Van Mossel Shortlease & Rent onderdeel van