Shortlease is ideaal voor startende ondernemingen en organisaties die projectmatig te werk gaan. Maar u kunt ook denken aan de mobiliteitsbehoefte tijdens een proefperiode van een nieuwe medewerker. Van Mossel Shortlease & Rent is de specialist op het gebied van shortlease en kan daardoor zeer aantrekkelijke tarieven combineren met een uitstekende kwaliteit.

Speciaal voor u ter kennismaking met shortlease biedt Van Mossel Shortlease & Rent u onderstaand actietarief op de aantrekkelijke Up! 5-deurs.

€ 199,- per maand* (excl. btw / brandstof)

Tarief op basis van: • 15.000 kilometer per jaar • Leaseperiode minimaal 12 maanden • Snelle levering *Actietarief is geldig bij een minimale afname van vijf contracten. Normaal tarief is 299,- per maand.

Shortlease wint sterk aan populariteit! Door het toenemend volume komen Shortlease-tarieven steeds dichter tegen reguliere lease-tarieven aan te liggen en veel ondernemers kiezen voor de flexibiliteit en boetevrije mogelijkheden die Shortlease biedt. Het comfort om een auto in alle detail te specificeren zoals bij Leasing mogelijk is, weegt niet langer op tegen de optie om een auto op ieder moment boetevrij in te leveren. Het fiscale klimaat stimuleert dit, want een standaard-auto met lagere bijtelling heeft steeds vaker de voorkeur boven een auto vol opties.

Shortlease is de lange-termijn variant van autoverhuur. Met alle voordelen van verhuur, zoals de vaste prijs en het flexibel inlevermoment. Mobiliteit voor een tijdelijke behoefte, zoals bij een proeftijd. Of voor projecten, voor tijdelijke medewerkers, of juist een oplossing bij mobiliteit voor onbekende tijd.

Nieuw bij Shortlease: Speciaal voor projecten of zogenaamde ‘werkauto’s’: beheersystemen die rapporteren over het gebruik van uw auto’s. Locaties, gevolgde routes, snelheden, afstanden, alles komt naar uw mailbox wanneer u dat wilt. Dit wordt bijvoorbeeld veel toegepast in bouw, om facturatie te koppelen aan tijd besteed op een bepaalde locatie.

Shortlease staat voor flexibele, tijdelijke mobiliteit. Met shortlease kunnen we u snel van dienst zijn als u extra mobiliteit nodig heeft, bijvoorbeeld voor een nieuwe werknemer met een tijdelijk contract. Zelfs al binnen één dag! Shortlease is een vorm van autohuur waarbij u per dag kunt opzeggen. U sluit geen langlopend leasecontract af.

Veel auto’s, gunstige prijs
Dankzij onze omvangrijke vloot van meer dan 2000 auto’s heeft u een ruime keuze. Natuurlijk zijn Volkswagen, Audi, Ford, Kia, Jaguar, Land Rover, Peugeot en Opel goed vertegenwoordigd dankzij de dealerbedrijven uit de Van Mossel Groep. Maar ook de overige merken zijn ruim voldoende aanwezig. Deze ruime keuzemogelijkheid maakt dat we reserveringen gemakkelijk kunnen inplannen en dat de prijzen gunstig te noemen zijn.

Geen reacties meer mogelijk.